LABOR COKING STUDIO Interior Architecture Design & Advise

Opdracht: “maak van van onze grote woonkamer een plek waar we weer graag willen verblijven”. Labor Coking heeft de ruimte in tegenstelling tot de verwachting juist uitgebreid door het plafond open te breken en het uitzicht vergroot met dubbele schuifdeuren, geplaatst aan de tuinzijde. Het bordes naar de etage is voorzien van verlichte vitrines en de trap heeft een enkelzijdige vrijstaande rvs trapleuning gekregen. Door het plaatsen van een lage AV-/ servieskast in het midden van de ruimte is in de grote woonkamer aan beide zijden van de kast een aangename en intieme zit-/eet-/relax-/werkplek ontstaan. verlichting: www.modular.com / Eileen Gray www.classicon.com fotografie: www.louizameiking.com

  • verplicht
  • verplicht
  • niet verplicht