Na een uitgebreide ontwerpfase is de verbouwing van EN na de zomervakantie 2016 van start gegaan. Uitgangspunt was een heldere en pure restaurantruimte te creëren voor high-end cooking met stijlvolle en uitnodigende uitstraling. De doorgang vanuit EN53 en de eerste blik op EN55 is zonder meer als verrassend en uitdagend te beschrijven. Bij de materiaalkeuze en maatvoering heeft Labor Coking de nadruk gelegd op de architectonische werking van de ruimte. De bijzondere hoogte wordt benadrukt in de uitvoering van de centrale sanitaire ruimte betimmerd met Wengé en de akoestische panelen. De kleur keuzes, materiaal uitdrukkingen en persoonlijke verlichting zorgen voor een aangename en spannende intimiteit ‘aan tafel’.

Hieronder enkele impressies van het bouwproces.EN55b
fullsizeoutput_2edcfullsizeoutput_2eaa





  • verplicht
  • verplicht
  • niet verplicht